keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Comebäkki?


Huh, täällä pitkästä aikaa. Kuten näkyy olen ollut poissa 5 kuukautta! Tämä aika on mennyt todella nopeasti ja kaikkea on tapahtunut aivan hirvittävästi. Olisin ehtinyt varmasti kirjoittaa tänne monestikkin, mutta se on tuntunut hankalalta kaiken sekamelskan keskellä. Toivon että aikani riittää nyt paremmin ja pystyn kirjoittamaan useammin, koska on niin paljon kerrottavaa ja annettavaa. 

 Istun vanhalla mustalla nahkasohvallani uudessa kodissani ja näen suoraan ulos isoista olohuoneen ikkunoista, joista näkymä on todella erilainen, kuin entisestä olohuoneesta. Näen metsää, pihatien ja kunnostusta vailla olevan pihan, sekä näen myös uuden tulevaisuuden ja ihanat hetket perheen kanssa. Olemme siis muuttaneet takaisin maalle ja jättäneet taakse kaupungin pölyt! Päätös muutosta oli helppo. Kaikki täällä on niin erilaista, kuin kaupungissa ja nautin siitä todella. Tuntuu kuin olisin vihdoin päässyt rauhan ja onnellisuuden valtakuntaan, jossa tekemistä riittää ja ideoita ja inspiraatiota on vaikka muille jakaa! 








 Jättäessämme kaupungin kolme viikkoa sitten, sinne jäi myös kouluni ja työpaikkani, mutta asiat ovat kuitenkin jo hyvällä mallilla. Tällä viikolla alkaa koulujen valintakokeet ja uudesta työstä kävin sopimassa viime viikolla, ja työt alkavatkin jo tässä kuussa! Jei!
  

Ps. Tulevaisuudessa tulen kertomaan paljon kaikesta uuteen kotiin liittyvästä, mutta muutakin kivaa on luvassa käsillä tehden.