torstai 6. marraskuuta 2014

Wooden Star






















Kun taannoisella Ikea reissulla jätin paperisen valotähden ihan viime hetkillä pois ostoksistani, tein yllättäen oikean valinnan. Joskus jonkun asian ostamatta jättäminen on jäänyt harmittamaan oikein kunnolla, mutta voisi myös sanoa niin, että välillä on kyllä sekin harmittanut, että on mennyt tuhlaamaan rahansa johonkin ihan turhaan. Hutiostoksia kuitenkin onneksi harvemmin enää tulee nykyään tehtyä. 
Mutta koko asian pointti oli siinä, että löysin vielä paremman valotähden ja tätä aion lainata ikkunaamme ainakin täksi jouluksi. Olen ihan tietoisesti yrittänyt "rajoittaa" uuden ostamista ja mielummin sitten hassailen pikkurahoilla kirpparilla. Ainakin tähän asti olen tullut jopa onnellisemmaksi löydöistäni kirppikseltä, kuin kaupasta. Toki voin ihan rehellisesti myöntää, että kaupoilla tulee käytyä edelleen ja välillä pitääkin vähän shoppailla. :) 





























Translation: Sometimes it is good to borrow things. I love 2hand and try to buy less as possible new stuff. I know that I can`t ever stop shopping in stores, but I consider more what to buy.