tiistai 13. joulukuuta 2016

DIY JOULUKALENTERI LUUKKU 13: SERVETTIRENKAAT + extra








Fiilistelin puuhelmiä jo aikaisemmin luukussa 6, kun tein niistä pannunalusia, joten nyt jätän höpinät niistä sikseen. Sen sijaan höpötänkin vähän siitä, kuinka loistavan idean sain tehdä kaikille ruokailijoille omilla nimillä varustetut lasinmerkkaajat! :D Nämä siis siksi että jouluna tulee muutenkin paljon tiskiä ja kaikki tuntuvat jättävän lasejaan ja mukejaan vähän minne sattuu, joten jos näiden avulla jokainen osaisi pitää omastaan huolta.  


Tarvikkeet


Servetirenkaisiin:

- Puuhelmiä 10kpl yhteen renkaaseen
- Ohutta kuminauhaa
- Sakset


Lasinmerkkaajiin:

- Pyykkipoikia
- Dymokone

  
Servettirenkaissa kuminauhaa kannattaa kiristää jonkun verran, mutta kuitenkin niin että se vielä joustaa. Puuhelmiä voisi myös halutessaan vaikka maalailla ja koristella, mutta itse menin taas mahdollisimman simpelillä linjalla. Osasyynä myös siksi, että saa halutessaan mahdolliseen uusiokäyttöön tulevaisuudessa!




















Puiset pyykkipojat olen muistaakseni ostanut ihan Tokmannilta tms. niihin vaan Dymotin kaikkien nimet! Nämä laitan kyllä talteen visusti joulun jälkeen, sillä ihan huikea idea käyttää kaikenmaailman syömingeissä. :P Vielä on vähän auki, missä jouluaattona ollaan, mutta kivasti nämä kaikki tekeleeni mukana kulkee, vaikka äidille mentäisiinkin. 

Haluan muuten vinkata vielä tuosta Dymo-koneesta! Olen ostanut omani Clasulta ja se on sellainen junior vehje! :D Maksoi 12 € paikkeilla ja yksi rulla mustaa teippiä tulee mukana. Ei ole mitään kummempia erikoismerkkejä mutta ä ja ö löytyy. Teippejä myydään yleensä kolmen pakkauksissa ja maksaa 10 € paikkeilla ja yhdessä rullassa on aina 3 metriä teippiä. Myös ainakin punaista ja sinistä teippiä on saatavilla mustan lisäksi. Ei ole siis mikään kallis sijoitus, jos innostuu Dymoilemaan! ;) 




//E