sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Perfect Weekend







































Kuten otsikkokin kertoo, vietin aivan täydellisen viikonlopun! Perjantaina kävin moikkaamassa kaveria, jota näen melko harvakseltaan, mutta joka kerta kun näemme "juttumme ikäänkuin jatkuvat siitä mihin viimeksi jäimme". On ihanaa että on tuollaisia ihmisiä joiden kanssa vaan yksinkertaisesti synkkaa tosi hyvin, vaikka harvoin nähdäänkin. Otin myös yllä olevat kuvat perjantaina ja aurinko pääsi taas vähän karkaamaan kuvaajan linssistä.
Lauantaina kävimme rakkaan miehen ja äidin kanssa vähän kaupoilla ja kirppiksellä. Mitään ihmettä ja kummaa ei löytynyt, mutta uudet talvikegät sentään! Illalla iski joku kumma sukan-kutomis-vimma ja aloinkin tekemään itselleni pitkävartisia kirjoneulesukkia. Saas nähdä mitä niistäkin tulee, kun koskaan mitään vastaavaa tehnyt. :D 
Tänään äiti ja minut oltiin kutsuttu kynttiläkutsuille ja ne olivatkin ensimmäiset omalla kohdallani. Porukka oli suurimmaksi osaksi tuttua, nimittäin "kylän" naisia, jotka käyvät myös maanantaisin kutomassa. Voiko kukaan ymmärtää mikä fiilis näissä yhteisissä "pileissä" ja kudontapiirissä on?! No joka tapauksessa rakastan sitä! Kai se on se yhteenkuuluvuuden tunne ja se että sinua arvostetaan juuri sellaisena kuin olet, tai ainakin itselle tulee sellainen olo, snif. Sain myös hirveästi kehuja tekeillä olevista sukistani, kun satuin roudaamaan ne mukanani kutsuille. :) Kutsujen jälkeen kävimme vielä äidin kanssa vähän kutomassa ja sainkin saalini siihen malliin, että huomenna se todennäköisesti pääsee kotiin! JEI! 




Täydellinen pitkä viikonloppuni on kohtapuoliin ohi ja huomenna palaan taas työkuvioiden pariin, ihanaa sekin. 









Translation: I do lot`s of stuff this weekend and I feel so happy!