torstai 22. joulukuuta 2016

DIY JOULUKALENTERI LUUKKU 22: IT IS A WRAP








Tässä luukussa on muutama kiva vinkki niille, jotka eivät ole vielä lahjoja paketoineet tai sitten vaikka ensi vuoden jouluun, tai no paketointiin yleensä! :)

Vinkki ykkönen on kaiken maailman pahvilaatikot ja erityiseti kenkälaatikot! Olin säästellyt laatikoita pitkään, toki niitä käytössäkin on säilytyksessä, mutta kekkasin että nehän ovat oivia paketoimiseen! Osan laatikoista päällystin tapetilla ja yksi sai messinkisen spraymaalin pintaan! Jos kenkälaatikoita ei sattumalta kotoa löydy, kannattaa kysellä kenkäkaupoista, koska useimmiten on roskaa heille. On myös hyvä vinkki kerätä talteen joulua varten pitkin vuotta vaatekaupoista laatikoita. :D Sen kuin vaan sanoo, että menee ostokset lahjaksi, niin saa laatikon. ;) Tuunaa kotona vaikka sitten kauppojen logot piiloon tms.

Toinen vinkkini on tehdä lahjapaperista paperipusseja ja paketoida lahjat niihin, myös tapetit ovat oivia tähän! Itse käytin "paperipussin" väristä lahjapaperia ja ohjeen pussin tekoon löysin  Pinterestistä. Eli sinne kurkkaamaan se! 

Paketeissa käytin lahjanaruna juuttinarua, sekä ohutta mustavalkoista puuvillanarua ja paperinarua. Paperinarun ja puuvillanarun yhdistelmä on mielestäni tosi kiva!













 







Lahjoista tuli aika erinäköisiä keskenään, mutta se ei mielestäni haittaa, näissä kuitenkin teemana kierrätys! Ja yhteneväisyyttää tuo jokatapauksessa nuo pakettikortit ja narut juuri sopivasti. :)


Joko on lahjat paketissa? 




//E