torstai 27. heinäkuuta 2017

CUP O`COFFEE





 
Cup O`Coffee naamio



Jos rakastat juoda kahvisi mustana ja vahvana, kokeile ihmeessä tätä ihanan virkistävää kahvinaamiota! Naamio tuoksuu tuoreelta, vastajauhetulta kahvilta. Tuoksuun oman lisänsä antavat paahdettu kookos, vetivert ja korianteriöljyt. Tämä naamio koukuttaa melkein samaan tapaan kuin kahvikin. Anna vaikuttaa kahvihetken verran (10-15min) ja huuhtele lämpimällä vedellä ja sinä & ihosi olette valmiina uuteen haastavaan päivään.







Sain tämän kahvinaamion lempparimyyjältäni mukaan ostosteni yhteydessä LUSHilta! Hän todella tietää mitä rakastan, nimittäin KAHVIA! :D En ole siis koskaan kokeillut minkäännäköisiä kasvonaamioita, koska olen pelännyt että kasvoistani ei ole enää mitään jäljellä sille leviteltyäni jotain mönjää. Oikeastaan kasvonaamioista itselleni tulee (tuli) lähinnä mieleen ne cittarissa myytävät foliopakkaukset villine sisältöineen ja sisällysluotteloineen.. sos. Arvellutti toki tämänkin testaus, mutta tuotteen säilöntäaineettomuus sekä uskomaton kahvintuoksu ja myyjän upea myyntipuhe sai ennakkoluulot karisemaan ja testaamaan tuotetta. Ja kuten tekstissä lukeekin, naamio koukuttaa kuten kahvi; on se tasan oikeassa.








Ensimmäisen käyttökerran jälkeen olen jokaikisellä saunareissulla istunut tämä kasvoilla lämmöstä nauttien lauteilla. Tuote on todella riittoisaa, vaikka laittaakin kasvoille peittävän kerroksen. Ensin annan naamion olla kasvoilla ja ennen kuin poistun saunasta hieron sitä vielä kevyesti kasvoille ja kaulalle kuorien ihon hellävaraisesti. Naamiota voi käyttää myös muualla vartalossa, mutta itse en raaski sitä muualle laittaa. :D Kasvojen pesun jälkeen iho extrakosteutettu, jota en ikinä olisi odottanut kuorivan naamion jäljiltä. Nenässä tuoksuu myös loppupäivän ihana kahvi, joka tälläiselle addiktille on vähän pahasta. :D Itse olen säilyttänyt naamiota jääkaapissa, mutta se ei ole pakollista! Tämäkin tuote on tullut jäädäkseen.. <3








//E