maanantai 8. syyskuuta 2014

My Vacation starts N O W !



















Se olis loma niinkun ÄN YY TEE NYT! Taaskaan ei mitään kummempia lomasuunnitelmia sitten kuitenkaan ole, vaikka kuinka uhosin lähteväni jonnekkin reissuun.. Tai voi olla että lähdenkin silleen vielä extempore jonnekkin äkkilähdöllä! ;D 

Mutta joo tää oli vaan tälläinen pika-moikkaus, sillä mun piti tää postaus laittaa tulille jo aamulla, mutta jostain kumman syystä unohtui! 




























Translation: Yep, my second part of vacation starts now! Any ideas what should I do? ;D


Leather Goods part 2.




























Tämmösiä nahkaisia juttuja on löytynyt tässä lähiaikoina. Lauantaiselta rompetorilta lähti mukaan keinonahka rahi 5 € hintaan. Rahi on tosi hyvässä kunnossa ja pääsee meidän olkkariin. Ajattelin, että voisi etsiä tuohon jonkun kivan puisen tms. muun sopivan kovan päällisen, niin voisi käyttää myös tarvittaessa minipöytänä. Musta iso nahkakassi löytyi samaiselta rompetorilta 1 € hintaan! Myyjä osasi kertoa, että kassi on valmistettu kotipaikkakunnallamme, joka nosti sen arvoa silmissä huimasti! Kassia on käytetty, mutta siitä on selvästi pidetty huolta. En tajua miksi myyjä halusi luopua kassista! Käsittelin kassin jo kertaalleen nahanhoitoaineella, voi olla että toinen kerros pitää vielä laittaa. Kolmantena löytönä tuo mielettömän hieno myöskin nahkainen salkkutyylinen laukku viidellä egellä. Ihan täydellinen konjakkinen väri ja tuonne mahtuu vaikka mitä noiden kaikkien taskujen ansioista! Veikkaan että laukut tulevat nyt uhkaavasti syrjäyttämään Makian kassit! 
























Translation: Some leather goods from fleamarket!