torstai 1. helmikuuta 2018

KIITOLLINEN













Kiitos vuosi 2017. 

Opin viime vuonna ihan hirveästi. Olen oppinut hellitämään, olemaan armollisempi itselle ja muille. Opetellut olemaan positiivisempi ja suhtautumaan asioihin positiivisemmin, tekemään positiivisuuden kautta. Pyrkinyt tarkoituksella analysoimaan asioita vähemmän ja näin ollen myös stressaamaan vähemmän. Suustani on kuulunut usein myös tämän vuoden aikana; "että kaikella on tarkoituksensa ja kaikki menee omalla painollaan", "on paljon asioita joihin en voi itse vaikuttaa, joten miksi niistä stressaisin tai murehtisin nyt", "olen tyytyväinen siitä mitä on". 

Tämä vuosi on ollut hyvä, jopa kiitettävä. Vuoden kohokohtia on ollut perheen ja ystävien kanssa vietetyt hetket ja puhelut, uuden harrastuksen aloittaminen, Helsingin reissut, kuinka paljon olen ymmärtänyt asioita kun niitä katsoo eri kantilta, onnistumiset työelämässä ja Barcelonan reissu. Ja tietysti oivallukset itsestä ja elämästä. Ja kuinka reilu 3 viikon pakkosairasloma pysäytti ja herätti ajattelmaan omaa terveyttä ja haurautta.



Tämä uusi vuosi 2018 tuo varmasti tullessaan upeita juttuja ja odotan jo innolla reissuja, kesää ja festareita! Mutta kuitenkin muistan elää kokoajan hetkessä.


Vuonna 2018 lupaan:

Liikkua enemmän

Pitää itsestä parempaa huolta

Laittaa ruokailun kuntoon

Arvostaa itseä enemmän

Viettää aikaa mahdollisimman paljon perheen ja ystävien kanssa




Tervetuloa vuosi 2018 ja pienen hiljaisuuden jälkeen jo myös helmikuu!  





//E