torstai 30. marraskuuta 2017

GRAFIIKAT







Meillä seinät ovat olleet aina melko tyhjät, mutta pikkuhiljaa olen löytänyt omaa silmää miellyttäviä juttuja. Itse pidän kodin kerroksellisuudesta ja siitä että tauluja, seinävaatteita ja kasveja seiniltä löytyy. Keittiössä meillä on Ebba Masalinin kaksi opetustaulua, olohuoneessa Teemu Järven jänis, wc:ssä maailmankartta, työhuoneessa ötökkäopetustaulu ja makuuhuoneessa macrameseinävaate ja kallojuliste. En toki halua että kaikki seinät on vuorattu täyteen, vaan kohtuus tässäkin. 

Grafiikkaa meiltä ei aiemmin löytynytkään, mutta en voinut jättää näitä kahta työtä ostamatta, kun niihin kirppisellä törmäsin. Näitä ei ollut edes vielä hinnoiteltu, kun ne silmiini osuivat, eikä itsellä ollut tietoakaan tekijästä. Maksoin töistä yhteensä 9 euroa ja olin hyvin tyytyväinen, että saisin seinillemme täytettä.



Helsigin kaasulaitos -59

Atomipilven alla -56



Kotona selvisi että grafiikat ovat Tapio Tapiovaaran tekemät. Tapio Tapiovaara oli suomalainen taidemaalari, graafikko ja lavastaja, sekä ainakin itselle tutumman Ilmari Tapiovaaran veli. Seinälle asti nämä eivät ole vielä ehtineet, sillä kaipaisin nyt pientä myllerrystä kodissamme.. tämä tulee toteutumaan kuitenkin varmasti vasta ensi vuoden puolella, joten nyt suunnitellaan!







//E