perjantai 18. toukokuuta 2012

Muista?!


Huonomuistisena ihmisenä sain vihdoin hankittua muistitaulun. Nyt muutamia viikkoja "lorvailtua" ne vähäisetkin muutamat asiat pääsevät unohtumaan helposti. Myös usein mahtavat ideani häipyvät tuhkatuuleen, kun niitä ei laita ylös minnekkään. Muistitaululle tulee todella käyttöä! 
Ostin siis perinteisen korkkisen muistitaulun, joka itsessään on mielestäni ruma ja tylsä joten, päätinkin päällystää sen kankaalla. Korkkitaulu löytyi Ikeasta hintaan 4,95 € (mielestäni halpa) ja mukana tuli vieläpä niittejä sekä seinälle kiinnittämiseen koukut ja lankaa. Päällystämiseen ostin (myös) Ikeasta hauskan raidallisen kankaan, josta löytyy kaikki tämän kesän trendivärit!



Tarvikkeet


Korkkitaulu (57,5 cm x 38 cm)
Kangasta 64,5 cm x 45 cm
(Silitysrauta)
Mitta 
Sakset
Niittipyssy tai verhoilunauloja


Ohje


Silitä kangas jos se on tosi ryppyinen, pienet rypyt suoristuu kun kangas pingotetaan tauluun. Leikkaa kankaasta 64,5 cm x 45 cm pala eli kaikkiin reunoihin tulee kääntövaraa 3,5 cm. Kiinnitä kangas niittipyssyllä tai verhoilunauloilla niin, että kiinnität aina vastakkaiset puolet samaan aikaan keskeltä reunoille päin. Jätä kulmiin tarpeeksi taittovaraa. Taita kulmat kauniisti ja niittaa ne viimeisenä. 



Ruma korkkitaulu


Niitit ja ihanat raidat


Kiinnittämiseen


Muistettavaa!


Muisti/ideataulun paikka on työpöydällä