maanantai 31. lokakuuta 2016

DIY: LINEN CURTAINS


















 




Habitaressa, messuosastollakin (klik) olleet pellavaverhot löysivät tiensä meidän makkariin! Olen haaveillut ikuisuuden pellavaisista verhoista ja kun tämän kankaan näin olin myyty. SOLD! :D Kangas on ostettu Jättirätistä, josta mm. olemme isän kanssa ostaneet myös kankaan olohuoneen mustiin sekä valkoisiin makkarin verhoihin. Valkoiset verhot jäävät pellavaisten kaveriksi ikkunaan, koska pellavaiset eivät yksinään pimennä tarpeeksi.

Halusin että pellavaverhot ovat sen verran pidemmät että peittävät valkoiset verhot taakseen. Olisin halunnut että ovat jopa niin pitkät että lepäisivät ihan lattialla, mutta käytännön syistä tein verhoista vain lattiaa hipovat. Nämä ovat myös ensimmäiset verhot käytössäni joissa on rypytysnauha. Se onkin melkein pakollinen, koska verhot ovat 3 metriä leveät "normaalin" 1,5m sijasta. Halusin myös jättää verhojen sivut kääntämättä, koska tuo hapsureunus on mielestäni niin sympaattinen, eikä purkaudu. 

Pellavaverhot tuovat mukavaa pehmeyttä ja kerroksellisuutta makuuhuoneeseemme. Nämä verhot sopivat mielestäni yhtä hyvin esimerkiksi olohuoneeseemmekin, jos joskus kaipaan vaihtelua! Alan olla muutenkin tyytyväinen makuuhuoneemme sisustukseen, joskaan sängynpäätyprojekti ei ole edes vielä startannut. Mutta en halua hätäillä asian kanssa, odotan vielä sitä oikeaa ratkaisua!




//E