lauantai 19. syyskuuta 2015

HABITARE 2015













































Tässäpä "pieni" kuvatulva Habitaresta ja oikeastaan vaan Festartin (iskän) osastolta. :) Saanko vielä hehkuttaa muutaman kerran kuinka ylpeä olen? Ehkä saan koska olen tosi. Ensi vuonna tai seuraaville vastaaville messuille aion kyllä päästä iskän mukaan! 

Kaikki Festartin osastolla olevat tavarat olivat myynnissä, mutta osasto poikkesi valtavasti muista Antiikki puolen osastoista, jotka olivat tupaten täynnä. Mielestäni iskän osasto oli enemmänkin mininäyttely ja aivan upea sellainen! Eli oikeaan osoitteeseen meni tuo paras messuosastotitteli! Suurin osa osaston tuotteista oli valaisimia ja muutama huonekalukin löytyi ja nekin niitä vähän spesiaalimpia juttuja. 

Festartin nettisivut ovat tällähetkellä pois käytöstä, mutta suosittelen rohkeasti soittamaan, sillä puhelimeen vastaa yksi maailman mukavimmista ja kivoimmista ihmisistä. :) Tavaraa kannattaa sekä tarjota, että kysyä omiin tarpeisiin. 






"Aallosta Wirkkalaan
huonekaluista hopeaan"


Ostaa myy Festart

Uudenmaankatu 13
20500 Turku

025332975
0407310957

www.festartdesign.com








P.S. Yleisesti vielä Habitaresta sen verran, että olin vähän pettynyt. Alueet olivat melko pienet ja suurimman tilan oli vienyt Masku ja muut vastaavat. :( Olisin halunnut nähdä enemmän pienempiä/tuntemattomampia/uusia suomalaisia suunnittelijoita/ yrityksiä, mutta niitä oli valitettavan vähän. Jotain sentään mukaan lähti ja siitä lisää myöhemmin! :)
















Translation: Pictures are from Habitare exhibiton and (my dads) Festarts stand. Once again, so proud and next year I wanna go with dad. The whole exhibition was little disappointment, because I think there would be more smaller finnish designers and brands. After all, something I purchase and you gonna see it soon! :)