maanantai 12. joulukuuta 2016

WINTER WONDERLAND



















Tänään oli ihana ilma! Juuri täydellinen talvisää! Sopivasti (noin 5 astetta) pakkasta eikä tuullut yhtään. Voisin ottaa tuollaisia huurteisia kuvia vaikka loputtomiin, luonto on niin lumoavan kaunis nyt. Sielu lepää. Rakastan talvea. Kivaa maanantai iltaa!




//E

 

DIY JOULUKALENTERI LUUKKU 12: PAKETTIKORTIT







Tänään luukusta paljastuu idea pakettikortteihin. Pakettikortit saattavat olla jonkun mielestä ihan turhia tai miksi niihin pitäisi yleisesti edes panostaa, koska lentävät kuitenkin roskiin. Omasta mielestäni pakettikortit taas ovat puoliruokaa koko paketoinnissa!

Ja kuten jo luukussa 7 joulukorttien kohdalla mainitsin, että mitään uutta ei näitä varten hankita, mentiin siis jälleen sillä mitä entuudestaan kaapista löytyy. Dymottaminen on myös ollut selkeästi yksi "teema" tässä joulussa ja sillä linjalla mennään edelleen. On mielestäni hauska jatkaa myös vähän samaa tyyliä kuin joulukorteissakin. :)


Tarvikkeet

- Kartonkia (tai valmiita pakettikortteja)
- Tapettia
- Dymokone 
- Reijitin
- Sakset
- Liimaa
- Musta tussi


Ohje

Itseltäni löytyi valmiita "pakettikorttipohjia", joten käytin niitä, mutta suitsait ne kartongistakin leikkaa! Koko näissä on leveys 7,5cm ja korkeus 9cm . Leikkasin korttia apuna käyttäen tapetista sopivan kokoisia paloja ja sitten vaan liimasin tapetin kortin päälle. Tein reijät ja Dymotin nimet. VALMIS! 














Tapetiksi suosittelen valikoimaan joko ihan paperitapettia tai vähän paksumpaa tapettia, niin ei lähde rullaamaan. Olen edelleen ihan rakastunut tuohon Lumikide tapettiin, jota vuonna nakki tuli ostettua rullallinen. Ehkä vielä joskus sitä saa palan seinäänkin. Ja jos joku ei vielä tiennyt, niin monestakin rautakaupasta saa ottaa paloja kotiin mallailtavaksi, joten ei kun mars sinne hakemaan askartelumateriaalia! ;D




//E