perjantai 13. tammikuuta 2017

MORE COFFEE, PLEASE!

















Olen aikamoinen kahvinjuoja, ja koskaan ei ole huono hetki kahville. Aamu alkaa aina kahdella kupilla ja päivän mittaan sitä tulee hörpittyä vielä 2-4 kuppia, vähän päivästä riippuen. Niin ja ihan suodatinkahvilinjalla mennään.. ainakin toistaiseksi!

Joulun alla kauppoihin ilmestyy aina kaikkia ihania joulukahveja ja ne vasta herkkua onkin! Harmittaa että myydään vaan jouluna, koska joisin mielelläni ympäri vuoden. :D Yleensä tulee kokeiltua jotain uutta kahvia ja nyt testiin pääsi Indiskan hasselpähkinäkahvi. Tämä ei varsinaisesti ollut mikään joulukahvi, mutta haistoin pussista silti heti joulun. Indiskassa taidettiin myydä myös ihan joulukahviakin.

Ihan pelkälteen omaan makuun nuo joulukahvit ovat olleet liian "mausteisia", mutta yleensä miksailen niitä tavallisen kahvin kanssa. Puolet ja puolet tai 1/3 spessukahvia joka on yleensä ihan hyvä sekoitus. Normikahveista tällä hetkellä oma lempparini on  Pauligin dark roast, joka on paahtoasteeltaan 4 eli aika tumma. Tykkään että kahvi saa olla tummapaahtoista mutta inhoan liian vahvaksi keitettyä kahvia..  Teetä en ole oppinut juomaan koskaan.


Onkos siellä muita kahvin nimeen vannovia, tai joulukahvien? :D




P.S. Ei, ei meillä enää ole hyasintteja, kuvat on napattu jo ennen joulua :P

 


//E