maanantai 24. lokakuuta 2016

DIY: FLOWER SHELF



















 

 







Heipä hei! Viikonloppu oli kiireinen ja olin laittanut tänne postaukset ajastettuna julkaistavaksi lauantaille ja sunnuntaille. Ne eivät sitten jostain syystä koskaan nähneet päivänvaloa.. ei olisi pitänyt luottaaa tuohon ajastushommeliin.. MUR. Joka tapauksessa uusi viikko ja uudet kujeet! :) Mutta sitten itse postaukseen:


Kyseisestä kukkalaudasta on tullut jo muutaman kerran mainittua, mutta tässä se yksinkertaisuudessaan nyt olisi. Hylly ja kannakkeet ovat Ikeasta ja jatkavat samaa linjaa muiden keittiön hyllyjen kanssa. Keittiön ikkunoissa on sälekaihtimet, joten verhot ovat aina auki ja näin ollen kasvitkin saavat olla rauhassa.

Kasveista puheenollen, lyyraviikuna alkaa olemaan hieman ylimitoitettu tuohon laudalle, joten saattaapi hyvinkin pian siirtyä olohuoneen puolelle. Ja lyyraviikunan ruukustakin täytyy sanoa sananen, nimittäin on Arabiaa ja äiti tämän minulle on kirppikseltä hyvin edulliseen hintaan pongannut! Tuo kalliotyrakki on yksi lemppareistani tällä hetkellä ja halusin sen ehdottomasti tuohon kukkalaudalle laittaa, että näkisin sitä mahdollisimman paljon! Tuo "haamukasvi" taasen.. en edes tiedä onko se elossa enää. :D 

Kaavailin aluksi kukkalautaa myös toisen ikkunan alle, mutta päädyinkin amppeliin. Tuo rönsy tuntuu aivan räjähtävän käsiin! On kasvanut kuin heikkopäinen. Itse ysärin lapsena ja kukkalaudan lapsuudenkodin huoneessani omistaneena, tuntuu lauta hyvinkin kodikkaalta vaihtoehdolta täällä meillä. Niin ja saahan noille rakkaille kasveille lisää sijoituspaikkoja. ;)





P.S. Tuo vilkuttava kissa on tuliainen vuosien takaa hyvältä ystävältä. On yksi harvoista "koriste-esineistä" jota meiltä löytyy. Ystäväni Kuluneen Kaunis blogiin pääset täältä KLIK! 


 


//E