tiistai 20. syyskuuta 2016

REISSUKUUMETTA




















Pariisin reissusta tulee kohta kuluneeksi jo VUOSI?!!? ja matkakuume ei ota enää hellittääkseen. Suunnitelmien ja asioiden heittäessä volttia, tulikin oiva sauma päästä lähtemään reissuun. Nyt kun vielä osaisi päättää mihin lähtisi. Espanjaan/ Barceloonaan olisin halunnut lähteä, mutta sesonki on sen verran jo ohi siinä vaiheessa kun reissuun pääsee, että päätettiin lähteä sinne ensi kerralla. Eurooppalainen kaupunkiloma siis kiinnostelee ja Praha, Rooma, Gdansk ja Köpis ovat ainakin paikkoja johon tekisi mieli lähteä. ;) 


Kaikki on paikkoina sellaisia missä en ole vielä koskaan käynyt, joten kertokaahan te viisaammat minne kannattaa lähteä! :)





P.S. Kuvat viime vuotiselta Pariisin reissulta.. sinnekkin voisin lähteä mielihyvin uudelleen!



//E

 

2 kommenttia:

  1. Milloin olisitte menossa? Mä tykkäsin tosi paljon esim. Lissabonista. Loppuvuodestakin on vielä lämmintä ja kaupungista löytyy tosi upeita rakennuksia ja tietysti iso kirppis ;) Hintatasokaan ei ollut paha ja ruoka todella hyvää :) Praha on myös tosi kiva, varsinkin keskiaikainen kaupunki ja nähtävää riittää. Muutaman antiikkiliikkeen onnistuin bongaamaan sieltäkin... Rooma on kans ihana ja nähtävää riittää moneksi päiväksi, mutta turisteja voi olla vähän liikaakin liikkeellä ja hinnat sen mukaiset. Köpis on ihan jees, aika kallis kylläkin. Aika samantyylinen kuin Tukholma mun mielestä. Mut siellä vois olla sun tyylistä sisustusta mistä voi saada inspiraatiota.

    VastaaPoista
  2. Tarkkaa ajankohtaa ei olla vielä päätetty, mutta tämän vuoden puolella kuitenkin olisi vielä tarkoitus mennä! Prahasta oon kuullut myös hyvää, Rooma kiinnoistaisi ehkä eniten, mutta jännittää just se turistien määrä ja se että matkakumppani on keliaakikko.. :/ Köpis on varmasti myös kiva ja se olisi tossa lähellä! Lissabon ei kyllä käynyt edes mielessä, joten kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista