keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

DIY: TOPPISKASSI






Hellureijaa!

Ihastuin upeaan Suomalaisen RH:n Big Book Bagiin ja päätin ommella itselleni kassista inspiroituneena oman version! Tarkoituksenani oli hankkia materiaalit käytettynä, mutta sopivaa takkia yms. materiaalia, josta kassin olisi voinut valmistaa, ei hanakan etsinnän jälkeen löytynyt. Myönnettäköön, että olin ehkä vain noin kuukaudenpäivät sopivaa materiaalia kirppiksiltä etsinyt, saatan olla vähän kärsimätön, mutta mutta..  

Taannoisella Loimaan kirppiskierroksella matkalla vastaan sitten osui sopivasti kangaskauppa ja sieltähän löytyi aivan juurikin kiva kangas kassiini. Kustannuksetkin jäivät onnekseni minimalistisiksi, vaikka sekä kangas että kahvat lähtivät kaupasta matkaan. Loistavaa!

Loimaa-kierros oli muuten hyvä! Suosittelen lämmöllä supersympaattista pikkuista Normaloa, jossa myydään lankoja ja muita kutomavälineitä ja sen tiloissa toimii myöskin kudonta-asema! Kauppaa pitää herttainen vanhempi pariskunta Loimijoenrannassa. Ison iso peukku myös Ravintola Loimirannalle, jossa piipahdimme lounaalla! 6/5 ruoka, palvelu, kaikki! 






Mutta vielä kassiin! Ohje on ihan omasta päästä ja vuorittaa se toki piti. Vuoreksi valikoitui Marimekon kirppistelty kangas, jonka olen löytänyt jo vuosia vuosia sitten. Kassin koko on; leveys 49cm ja korkeus 46cm ja kahvojen pituus 80cm!

Mietin ensin että tuliko kassista liian iso, mutta äh, se on just hyvä! Ja olen lopputulokseen muutenkin tosi tyytyväinen. Saattaapi olla että kassi kiilasi aikas kirkkaasti lemppariksi, käytössä se toki vielä varmistuu!  







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti