sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

HUUDA lipasto

Olin jo pitkään haaveillut isosta lipastosta, joka nielisi sisäänsä ns. koko elämäni, no tai ainakin osan siitä. Kolusin kirppareita ja kierrätyskeskuksia, mutta tuloksetta. Uutta en halunnut ostaa, koska haluan tuunata lipastosta oman näköiseni ja uudet ovat törkeän hintaisia. Päätinkin sitten katsoa mitä Huuto.netistä löytyisi. Tunnukset kyllä löytyy ja selailen sivuja melko useinkin, mutta mitään varsinaisia löytöjä en ole koskaan tehnyt.

Selailin sivuja ehkä noin viikon verran tosi ahkerasti ja sitten se löytyi! Ihana valtavan iso valkoinen lipasto jossa oli peräti 10 laatikkoa! Ja myyjän mukaan lipasto on kuin uusi ja ollut hyvissä käsissä. Kuvassakaan ei näkynyt vikoja. Vau, olin aivan myyty! Onnekseni huudossa oli se "Osta heti" vaihtoehto ja tosiaan ostin sen heti. Hinta oli 100€, mikä ei mielestäni ollut paljoa tuollaisesta löydöstä. Alkuperäinen hinta myyjän mukaan oli melkein 400€, olinkin onnekas että hän halusi päästä nopeasti eroon tästä ihanasta lipastosta.

Mutkien kautta lipasto vihdoin saatiin kotiin. Nooh, se ei sitten ollutkaan niin hyvässä kunnossa, kuin myyjä antoi olettaa. Lipasto oli melko hutera ja osa laatikoista oli rikki. Lipastosta oli myös lähtenyt pieniä paloja irti, mutta niitä ei kuvassa ollut, eikä myyjä ollut niistä maininnut. Matkalla kotiin lipasto hajosi vielä  lisää ja se oli melkein kokonaan palasina. Menetin uskoni jo koko lipastoon, mutta onnekseni minulla on niin ihana mies, joka lupasi korjata sen kuin uudeksi.



Lipaston mitat K: 90cm, L: 150cm, S: 50cm



Tuunaus kuvia ja -tarinoita tulossa..