lauantai 26. elokuuta 2017

VIIME VIIKKOJEN 2HAND LÖYDÖT



Tässä lähiviikkoina on tullut kirppisteltyä vähän normaalia enemmän ja niin niitä löytöjäkin on tullut tehtyä enemmän! Varsin tyytyväinen olen löydöksiini ja tässä tulee esiteltynä herkuimmat;



Olen jo muutaman vuoden kerännyt Riihimäen Ilvestölkkejä (viimeisen vuoden aktiivisemmin) ja nyt niitä löytyikin mojovamäärä kolmelta eri kirppikseltä! Viiden litran tölkkejä meillä ei ollutkaan ennestään ja nämä kaksi jättiläistä sain ostaa tooodella edullisesti lähikirppikseltä, josta itseasiassa olenkin parhaat löytöni tehnyt; mm. Vintage Raybanit, suurimman osan Arabian kukkaruukuista, Iittalan vateihin kuuluvat rottinkipidikkeet ja paljon edullisia taimia yms! Yhteensä Ilvestölkkejä ostin siis 10 kappaletta! Toisesta 5 litran tölkistä sekä toisesta miniminitökistä uupuu kannet, mutta uskon että tulee vielä vastaan!








Värinokkosen taimi löytyi parilla eurolla ja jostain syystä keittiöön on ilmentynyt useampiakin lilan/luumun sävyisiä asukkeja.. 








Rottinkinen mattopiiska lähti matkaan eurolla! Olin etsinyt kaupat läpeensä rottinkista versiota (koska meille ei muovista tule) ja voi että olin onnellinen, kun tähän kirppiksellä törmäsin. :)







//E