keskiviikko 21. joulukuuta 2016

DIY JOULUKALENTERI LUUKKU 21: NOPEA VIIMEHETKEN LAHJAVINKKI







Mainitsinko jo että säilytän kaikki mahdolliset lasipurkit, jotka talouteemme ilmestyy? Nimittäin niistä on niin moneksi, niin askartelussa kuin uudelleen säilömisessäkin! Monet lasipurkeista ovat jopa niin kivoja, etteivät edes kummempaa tuunausta kaipaa, kuten nämä kultakantiset! Mutta jos lasipurkkeja ei valmiiksi kotoa löydy, myy esim. Clasu ja monet muut tosi kivoja lasipurkkeja

Tälläiset purkkiset ovat mielestäni ihan täydellinen lahja ja ainakin esteettisemmän näinen, kuin vaikka että antaisi joululahjaksi kahvipaketin :D Lahjan saaja voi kierrättää lasipurkin sisällön tyhjennyttyä tai ottaa säilömiskäyttöön omassa taloudessa. Dymoteipitkin lähtevät aika hyvin purkeista irti, jos jatkossa haluaa säilöä jotain muuta. 

Näihin purkkeihin valikoitui juttuja suoraan kaupasta, mutta kaikki itsetehty on plussaa!



Tarvikkeet

Lasipurkkeja
Niihin sisältöä, esim. kahvia, hunajaa, makeisia tms.
Paperinarua ja puuvillanarua
Dymokone
    

Ohje

Oli se sitten kierrätetty lasipurkki tai kaupasta ostettu, pese purkit kunnolla ennen kuin laitat sisälle mitään. Muista myös kuivata hyvin! Tee purkkeihin tekstit Dymokoneella ja kierrä narua muutaman kerran purkin suun ympärille! VALMIS!
















Tässä siis nopea viimehetken lahjavinkki, jos vaikka kaipaa vielä jotain pientä extraa varsinaisen lahjan lisäksi. Opettajat, hoitotädit, työkaverit ja miksei perheenjäsenetkin ilahtuu tälläisestä lahjasta varmasti! 




P.S. KOLME YÖTÄ JOULUUN ON <3



//E