torstai 15. marraskuuta 2018

KUKKIEN SIDONTAA

















Osallistuin viime viikonloppuna kukkiensidontakurssille, jossa opeteltiin spiraalisidonta tekniikkaa. Tätä taitoa ei ihan hetkessä opita, vaan vaatii se harjoittelua, kuten mikä tahansa kädentaito. Kurssilla oli tarkoitus valmistaa yksi isompi tai kaksi pienempää työtä ja hyppysistäni syntyikin kaksi tosi erilaista kimppua. 

Itseäni inspiroi valtavasti erilaiset vihreät, heinät, oksat ja tummat värit sekä luonnonmateriaalit. Ensimmäisessä kimpussa kiteytyykin kivasti omat mieltymykseni ja siitä löytyykin heinää, siemenkotia, eukalyptysta, saniaista sekä neilikkaa ja tähtiputkea. Toisen kimpun halusin olevan super runsas ja käyttää paljon vihreää sekä enemmän väriä; tehdä jotain ei niin omannaköistä. Kimpussa on kahta erilaista krysanteemia, värjättyä heinää ja kolmea erilaista vihreää joiden nimiä en muista yhtään! 

Kurssista intoutuneena olen selannut instaa ja katsellut sidontavideoita jatkuvasti! Haluan päästä tekemään lisää! Itseäni kiinnostaa hirveästi muutkin tekniikat ja erityisesti myös työt joissa on käytetty luonnonmateriaaleja. Ennen joulua onkin tarkoitus vielä osallistua jouluasetelmakurssille ja toivottavasti myös Kokedama kurssille!