torstai 13. heinäkuuta 2017

PESTO ROSSO









Rakkauteni Pestoa kohtaan on herännyt vasta tässä viimeisen vuoden sisällä. Sain Roomassa niin jumalaista pestopastaa, että ajatuskin lautasellisesta tuota herkkua saa veden kielelle joka kerta! Itse kun en mikään superkokki ole, meidän pesto tulee suoraan Lidlin purkista. Kuvissa näkyykin viime aikoina monesti syöty annos, joka koostuu itsetehdyistä lihapullista ja tagliatellepastasta, johon on sekoitettu purkillinen pestoa! Jos haluan olla extra, laitan omiin lihapulliini vuohenjuustoa tai raastan pastan päälle parmesaania.










Itseasiassa olen kyllä hommannut morttelin, mutta enpä ole siihen vielä saanut tartuttua. :D Basilika kasvaa kiltisti keittiön ikkunan amppelissa ja siitä tulee napsittua päivittäin lehtiä niin leivän, kuin melkein minkätahansa ruoan päälle. Yllättävän hyvin on tuossa pärjäillyt, kun on muistanut antaa vettä epämääräisen usein! 







//E