perjantai 22. helmikuuta 2019

KOULULAINEN







Tapansa mukaisesti vuosi on vaihtunut seuraavaan ja otsikosta voikin päätellä mikä tällä hetkellä on IN, heh! :D

Reilun kolmen vuoden tauon jälkeen olen päättänyt palata takaisin koulunpenkille! Ajatus on muhistellut päässä loppusyksystä asti ja tammikuun alusta sain vihreää valoa opintovapaalle. Opiskelijaelämä ja elämänmuutos HERE I COME!

En ollut oikeastaan edes pitänyt mahdollisena sitä että palaisin vielä koulunpenkille tai ainakaan "näin pian", mutta sitten tuli vaan se tunne. Tunne, että on valmis uudelle matkalle. Tietyllä tavalla ajattelin, että nyt alkaa olemaan iän puolesta viimeiset hetket opiskella. Mutta en kuitenkaan torppaisi koskaan muiden ideaa opiskella uutta ammattia vaikka 60 vuotiaana. :D Suomi on siitä mahtava maa että täällä opiskelu on ilmaista ja kouluttautua voi minkä ikäisenä tahansa.

Opiskeluni alkaa 1.4, enkä millään malttaisi enää odottaa sinne asti! Vaikka yllä mainitsin palaavani koulunpenkille, ei opiskeluni tule oikeastaan konkreettisesti olemaan sitä juuri ollenkaan. Koko opiskelun ajan olen työelämässä harjoittelijana ja sitä koulussa istumista on todella vähän, jonka uskon ja tiedän olevan mulle just se oikea kombo! Olen superinnoissani ja samalla myös jännittää. Mutta eikös se aina mene niin, että tunteet heittelee rajusti uuden äärellä ja ison elämänmuutoksen edessä?