perjantai 23. kesäkuuta 2017

NUORENTUNUT & TUNTEIDEN HEHKU







Viimeistä edeltävältä Lush käynniltä lähti matkaan aika paljon kaikkea, mutta nytpä esittelen niistä ihan lähes päivittäin käytössä olleet tuotteet. 

Kerrottankoon ensiksi, etten ole koskaan ollut mikään meikkien käyttäjä, mutta viimeaikoina syystä jos toisesta olen mennyt vähän innostumaan.. yksi syy on varmasti se, että myös tosiaan Lushilta saa meikkejä! Valikoimassa on niin värivoiteita ja puutereita, kuin silmämeikkejä, sekä myös huulipunia. 

Perusmeikkini arkena on ollut ripsiväri ja kulmageeli, "iltamenoihin" olen saattanut lisäksi sipaista kasvoille hieman aurinkopuuteria. Esimerkiksi meikkivoidetta en ole koskaan käyttänyt.. 

Nyt arkimeikkiin on tullut lisää puuteri ja värivoide! Kasvojeni iho on muuttunut paljon tässä viimeisen parin vuoden aikana. En tiedä onko se vieläkään siinä pisteessä mihin "se tulee jäämään", toivottavasti ei, koska epäpuhtauksia on nyt enemmän kuin ennen. Tämä on myös yksi syy siihen, miksi halusin ottaa puuterin käyttöön.. piiloittamaan ja suoraan sanottuna pönkittämään omaa itsetuntoa.








Tunteiden Hehku:

Valoa heijastava puuteri kaikille ihotyypeille. Läpikuultava hienojakoinen puuteri tuo hehkua kasvoille.


Vaikka herkkäihoinen olenkin, uskalsin puuterin ottaa käyttöön, koska kaikki muutkin Lushin tuotteet ovat olleet iholleni hyviä. Iho on pysynyt mattapintaisena pidempään ja ihohuokoset saa piiloon kevyelläkin kerroksella. Parasta puuterissa on kuitenkin sen "värittömyys"! En edes tiennyt tälläisiä olevan olemassa! Puuteri on siis irtopuuteria ja levitän sen siveltimel, jonka taasen nappasin matkaan Stockalta. 








Nuorentunut Värivoide:

Heijastaa valoa ja kirkastaa ihon sävyä. Vaalean hehkuva värivoide saa ihon näyttämään nuoremmalta.  

Nuorentunut värivoidetta voidaan sekoittaa meikkivoiteen sekaan tai käyttää ihan yksinään esim. highlighterina, niinkuin itse teen. Tästä on tullut itselleni sellainen jokapäiväinen luksustuote! Käytän tätä poskipäille tuomaan valoa ja koko "lookista" tulee jollain tapaa heti viimeistellympi.



Nämä tuotteet ovat olleet ihan huippuja, tykkään hirveästi ja värivoide on ihan suuuuper riittoisaa! Täältä lähtee siis hurjan iso suositus näille tuotteille! Sain myös testiin meikkivoidetta ja siitä kuuluisi sekoittaa miksaus oman kosteusvoiteen kanssa. Oma voiteeni oli kuitenkin niin paksu ja rasvainen, että meikkivoiteesta tuli raskaan oloinen, eikä näin ollen tuntunut kivalta kasvoilla. Kokeilin meikkivoidetta myös pelkälteen iholle, mutta oli melko stydiä kamaa, joten vaatii kyllä kevyen voiteen rinnalle. Uskon että annan tälle vielä uuden mahdollisuuden kunhan saan hankittua sopivan kosteusvoiteen tai sitten unohdan koko meikkivoiteen, koska se ei ole ollut koskaan minun juttu. :P


Näitäkään tuotteita en olisi osannut ostaa ilman asiantuntevaa palvelua. Itselläni on käynyt todella hyvä tuuri, että sama ihana tyyppi on ollut melkein joka kerta paikalla, kun Manskun Lushille olen astellut. Iso iso peukku siis hurjan hyvästä palvelusta jota niin harvasta paikasta enää nykyään saa. Ja lisää Lush juttuja luvassa pian! :)




Hyvää Juhannusta!

 


//E