keskiviikko 1. helmikuuta 2017

LUSH KOKEMUKSIA








Lupasin kirjoitella kokoemuksia Lushin tuotteista ja nyt on käyttökertoja kerääntynyt jo sen verran että sanottavaa löytyy. Aikaisemmat postaukset Lushiin liittyen löytyy täältä ja täältä !









Olen ollut supertyytyväinen ostamaani Honey I washed my hair shampoopalaan alkukangertelujen jälkeen. Pala tosiaan vaatii kunnolla vettä vaahtoutuakseen tukassa, mutta olen edelleen jatkanut käyttöä saunassa. Hiuksetkin ovat "palautuneet" normaaliin rasvottumistahtiinsa, veikkaan että osasyy oli varmasti ihan vaan se, että vaihtoi shampoota. Käyttökertoja en ole enää laskenut, mutta palasta on kulunut ehkä 1/5 jos sitäkään! Käyttöä tulen siis ihan varmasti jatkamaan!








Sitten toiseen tuotteeseen eli Jungle palahoitoaineeseen (kuvissa). Juuri tätä palaa suositeltiin, koska hiukseni ovat kuivat latvoista ja luonnonkarheat. Jungle on myöskin Lushin kosteuttavin palahoitoaine, joten valitsin ehdottomasti sen. Tämä tuote ei kuitenkaan omalla kohdallani ollut silti tarpeeksi kosteuttava, mikä on todella harmi. Olen nimittäin tottunut käyttämään hoitoaineen sijaan tehohoitoainetta, jota hiukseni kyllä vaatiikin jokaisella pesukerralla. Palaa käytin kolme kertaa, mutta oli pakko vaihtaa kosteuttavampaan tuotteeseen. Palaa myös kului paljon, koska tuntui etten saanut siitä tarpeeksi irti ja hiukset imaisivat kaiken samantien. Voin silti lämmöllä suositella palaa "normaaleille ja normaalikuiville" hiuksille. :) Itse aion käyttää palan loppuun tehden siitä hiusnaamion jossain vaiheessa. 









Seuraavalla Lushin visiitilläni (joka on toivottavasti pian) aion tutustua ainakin vartalonkuorintapaloihin ja mahdollisesti myös kasvonaamioihin! SOS! Ja Lushillehan on myös saapunut ihanat ystävänpäivätuotteeet, joihin on pakko päästä tutustumaan!





//E