maanantai 24. lokakuuta 2011

Turusta



Olin antanut rakkaalle siskolleni syntymäpäivälahjaksi vähän erilaisen lahjan, nimittäin lupauksen että veisin hänet Osaava Nainen messuille Turkuun ja viettäisimme päivän yhdessä. No tämä päivä sitten vihdoin tuli (edellis viikonloppuna) ja lähdimme lauantaiaamuna kello 9.00 kohti Turkua. Matka meni nopeasti ja pysähdyimme aamupalallakin. 
Sisälle messuille ja ensimmäiseen halliin päästyämme olin tyrmistynyt! Eihän täällä ole mitään, vain muutama koju! Nooh, koko messualue olikin sitten kierretty vähän yli tunnissa ja olin kyllä tooosi pettynyt. Teimme kuitenkin vielä toisen nopean ostoskierroksen, kun ensimmäisellä vain katselimme. Onneksi mukaan tarttui sentään jotain, ettei koko messut olleet ihan turhat. 
Messuilta lähdimme katsomaan isiä, joka meitä jo liikkeessään odotteli. Meidän oli tarkoitus lähteä yhdessä syömään, kunhan kello löisi kaksi ja isi laittaisi liikkeen kiinni. Isin liikkeeseen on aina tosi kiva mennä, tietenkin koska isi itse on siellä ja sen takia että liike on pullollaan kaikkea ihanaa tavaraa. Minulla on aina ollut tapana ihastella tavaroita ja kertoa isille mitä kaikkea voisin ostaa häneltä, eli siis lähestulkoon kaiken. Tällä kertaa minua kiinnosti erityisesti hauskan näköiset kalafiguurit ja messinkilamput. Messinkilampusta olenkin jo haaveillut vähän aikaa ja joku kiva sellainen sopisi meidän olohuoneeseen niin hyvin.
Kohta kello tulikin jo kaksi ja ovet laitettiin lukkoon. Lähdimme kohti aurajokea ja laivaravintolaa, joka oli kuulemma loistomesta. Ja niinhän se sitten olikin. Otimme kaikki kolme seisovanpöydän ja ruokaa riitti. Ensin syötiin alkuruokia sitten pääruokia ja vielä lopuksi vähän jälkkäriä ja kahvia. Kala-ihmisenä söinkin suurimmaksi osaksi kalaa, mikä oli aivan törkeän hyvää ja olisin voinut syödä sitä vaikka vielä kuinka paljon jos massu olisi antanut periksi. Meillä kaikilla oli tosi mukavaa, enkä yhtään muista koska viimeksi olisimme olleet kolmestaan jossain. Tälläista kaipaan enemmän. Syötyämme aloimme tekemään lähtöä, minä ja sisko kohti Ikeaa (tietenkin) ja isi pääkaupunkiseudulle.
Ikeasta lähdin etsimään lähinnä "joulukamaa", mutta kappasvaan niitä ei ollut edes vielä laitettu esille (vaikka muualla jo on)! Tylsää! Emme kuitenkaan ihan tyhjin käsin lähteneet, mutta jouduin taas harmikseni vähän pettymään. 
Kotimatkalla pysähdyimme vielä kahvittelemaan ja juttelemaan päivästä. Minusta päivän tarkoitus, eli viettää laatuaikaa siskoni kanssa onnistui loistavasti. Päivä ei mennyt ihan ajatellun mukaisesti, mutta eipä se loppuviimeksi enää edes haitannut. Kiitos siis rakas sisko ja rakas isi.


Käsin ja kasvivärillä värjätty lanka (Kasvi karjalanminttu)

Ihana käsintehty kaulakoru

Tupsukehikot ostettiin Novitan messuosastolta

Tupsukehikko 7cm ja ensimmäinen kokeilu

Ikeasta löytyi kivan värinen mittanauha








Messinkilamppuja ja muita hienoja tavaroita voi käydä katsomassa täällä: http://www.festartdesign.com/