maanantai 30. syyskuuta 2013

Asuntomessut 2013 osa 1.




Vihdoin sain aikaiseksi postata asuntomessu kuvia ja eihän siinä mennytkään kuin reilut pari kuukautta! Messut olivat tosiaan tänä vuonna Hyvinkäällä ja perinteitä kunnioittaen vietimme siellä taas mukavan päivän äidin kanssa. 
Kuvat on jaettu kolmeen osaan ja tässä ensimmäisessä osassa on kuvia taloista ja pihoista sekä muutamia otoksia sauna- ja kylpytiloista sekä wc:istä. Ihan hirveästi en ala kertoilemaan joka kuvan kohdalla vaan antaa niiden kertoa itse itsestään.





Talot ja ulkotilat:













Tämä talo on yksi suosikeistani.



Tässä pihassa on nähty mielettömästi vaivaa! Vau!









Tälläisiä katettuja terasseja oli useampia, ihania!







































Söpö mansikkamaa keskellä etupihaa! Hauska idea!


















Kivitalo joka on verhottu puulla. Puu muuttaa väriään harmaaksi ajan myötä. Mielenkiintoinen idea.












"Pientä" pröystäily meininkiä oli huomattavissa useimmissa pihoissa.



Konttitalo!









Tahtoo myös kasvihuoneen!












Tänä vuonna oli selkeästi panostettu pihoihin ja istutuksiin sekä ulkona oleskeluun. Ihanaa messualueen pihoissa oli se että monet tontit ulottuivat metsän reunaan asti sekä moniin pihoihin oli tuotu tätä itse metsää eli kunttaa (siis metsämaata jota voi oikeasti ostaa ja istuttaa pihaan). 






Sauna- ja kylpytilat + wc:t:














































Silmä lepää! Ihana yksinkertaisuus!




















Saunoissa "uutuutena" tänä vuonna oli värittömät pinnat, elikkäs siis puu oli jätetty puun väriseksi (perinteinen saunameininki siis taas in, jei!). Myös edelleen kovassa huudossa tummat, mutta myös yhtälailla vaaleat saunat. Sadesuihku oli varmasti jokaisessa kylpyhuoneessa sekä tämä seinään asennettu pönttö taas wc:issä. Yleisesti ottaen sauna- ja kylpytilat olivat tilavia ja monissa taloissa oli panostettu myös pukeutumistiloihin.






P.S. Lisää asuntomessu kuvia tulossa pian!!