keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Some findings



Kolmen viikon blogi ja instagram hiljaisuus on nyt ohi, sillä "kesäloma" on lusittu ja ihana arki saa taas alkaa. Paljon tuli tehtyä kaikkea aina reissailusta remppailuun ja muutamia pikku löytöjäkin tuli tehtyä kirppareita kierrellessä ja navettaa kolutessa..
  Ensinnäkin mainittakoon, että olen jostain syystä viime aikoina hieman villiintynyt erilaisista rottinkisista ja puisista jutuista, joita ihan kiitettävästi kirppiksiltä löytyy. Ja toiseksi, että navettamme on osoittautunut oikeaksi aarreaitaksi.



Ensimmäisenä kaivattu lehtiteline, joka muuttaa väriään ennen käyttöönottoa. Kirppikseltä 0.60€!







Onneksi kotoa löytyy oma sähkömies, joten tämä söpö retrolamppu saa ainakin uuden johdon ja pistokkeen! 1.60€ kirppikseltä.



Tämä kiva mittatikku löytyi kesällä Salon iltatorilta ja on unohtunut työhuoneen uumeniin täysin! Hinta muistaakseni jotain 0.50€ ja 1€ välillä.



Kivat ja yhdenmukaiset aluslautaset keittiön kukille löytyi hintaan 4 kpl 1€ kirppikseltä. Niin ja meikähän on vähän heikkona myös kauniille astioille.







Kori kirppikseltä 0.50€!



Kori kirppikseltä 0.30€!



Nämä tarjoiluastiat? kiinnittivät heti huomioni ulkomuodollaan. Iso 0,80€ pieni 0,60€.





"Loimaa" puukori on toiminut todennäköisesti pullokorina tms. aikoinaan. Kunnollisen putsauksen vaatii ennen sisälle pääsyä. Navetasta.



Tämä kiva jonkun joskus itse väsäämä puukori pääsee DIY- käsittelyyn myöhemmin. Löytö navetasta.



Viimeisenä eli sokerina pohjalla esittelisin vielä tämän kaunokaisen keinutuolin, joka löytyi myöskin navetan perukoilta odottamasta. Aah, osaan jo kuvitella istuvani tässä hörppimässä glögiä ja kutomassa sukkaa paksun viltin alla talvisina iltoina, hehee! 





P.S. Eilisen päivän vietin Helsingissä koulutuksen parissa ja huomenna on lähtö Ruotsiin pariksi päiväksi myöskin töiden ja ihanien ihmisten merkeissä! Mahtava pehmeä aloitus siis ensimmäiselle työviikolle loman jälkeen, hih. 

P.P.S. Muistakaa seuralla meikää Instagrammista: ellieetyyli, sillä siellä todennäköisesti vilahtaa kuvia Ruotsin reissustanikin! ;) 







Translation: Holiday is over, but I found some goodies from fleamarket and our byre. Tomorrow I fly in Stockholm-baby!!