keskiviikko 28. syyskuuta 2016

GREEN ALL OVER THE PLACE








Viherkasvit on tällä hetkellä mulle se "heikkokohta" ja niiden lisäksi tietty ruukut.. Haluaisin vuorata koko kämpän kasveilla! Kuvissa oleva kastanjasutipuu on jo vanha tuttavuus, mutta pääsi vastikään isompaan purkkiin, koska kasvutahti on ollut melkoinen. Meillä tuo olkkarin ikkunan edusta on vaan niin huippupaikka kasveille, että tuntuu kuin ne oikein kasvaisivat silmissä! Ja eipä tuo keittiökään kakkoseksi jää, mutta en ole viitsinyt (vielä :D) valloittaa ihan koko keittiönpöytää. Keittiöstä löytyy kyllä niinkin ysärikapistus kuin kukkalauta, jota olen kaavaillut vähän muihinkin huoneisiin.








Olen huomannut että isot kukkaruukut tuntuvat olevan kiven alla tai sitten ne on muovisia tai ihan superkalliita! Niin tai kyllähän niitä isojakin ruukkuja löytyy, mutta yleensä tarkoitettu ulos ja pohjissa on reijät. :/ Kirppareilta olen yrittänyt parhaani mukaan niitä myös etsiä, mutta toistaiseksi vielä tuloksetta.








Onkin pitänyt siis ajatella luovasti ja "tehdä itse" niitä ruukkuja! Nimittäin tuo kastanjasutipuu on istutettu isoon peltipurkkiin ja sitten piilotettu tuohon meriheinäkoriin! Vielä kaksi isopmaa kasvia odottaa uutta asuinsijaa, saapi nähdä mitä niille keksii.. Niin ja niitä isojen ruukkujen ostopaikkoja saa vinkata! :)





//E