torstai 15. syyskuuta 2016

LOSE IT ALL









Siinä vaiheessa, kun ensimmäiset huoneet oli siivottu KonMarin avustuksella, sitä tuli kokoajan vain kriittisemmäksi. Vaikka paljon tavara lähti jäi vielä juttuja joista mielelläni haluaisin luopua. Näiovat sellaiset "pakolliset" tavarat joiden tilalle pitäisi oikeastaan hetimiten saada jokin vastaava.








En välitä yhtään tämän hetkisistä olohuoneen tuoleistamme, (onneksi niiden tilalle on jo tulossa uudet) mutta en voi mitenkään laittaa tuoleja pois koska ilman niitä ei olisi tarpeeksi istumatilaa. Pakko kyllä myöntää että ainakin tuolit ovat olleet kakkosvaihtoehdot aikanaan. Olohuoneessa on myös typerä lattiavalaisin josta mielelläni haluaisin päästä eroon, mutta parempaa odotellessa saa pysyä paikoillaan, tarvitsen myös valonlähteen, koska juuri sen "alla" tulee käsitöitä tehtyä.




 




Makuuhuoneen sängynpäätyä inhoan tällä hetkellä ihan valtavasti, mutta se toimittaa virkansa ja mies ei halua luopua hyväksi havaitusta päätyratkaisustamme. Myös keittiöstä löytyy paljon ihan jokapäiväisiä käyttöesineitä, kuten kauhat, lastat, ne tistkirätit ym. jotka aion vaihtaa paljon silmää miellyttävimpiin yksilöihin kunnes näistä vanhoista aika jättää.




 





Onneksi mikään kotonamme ei ole niin kamalaa etten pystyisi täällä olemaan, olenhan minä kaikki nämä edelliset hankinnat tehnyt itse. Hiljaa hyvä tulee. 






P.S. Kuvituksena toimii 1€ kirppiksellä maksanut kaunis terracotta ruukku. Koko on juuri sopiva kastanjalleni, joka on jo hetken kaivannut suurempaa ruukkua! 




//E