keskiviikko 16. syyskuuta 2015

FLOWER TABLE















Intouduttiin miehen kanssa lomalla vaihtamaan järjestystä olkkarissa. No jo oli aikakin (melkein kolme ja puoli vuotta sama järjestys) ja molemmat oltiin projektin lopussa samaa mieltä, että miksi tätä ei olla tehty aikaisemmin??! :D

Mielessä oli kutkuttanut ajatus kukkapöydästä jo jonkin aikaa ja siitä oikeastaan koko järjestyksen muuttaminen lähtikin. Nyt kukkapöytänä toimiva Artekin ritiläpenkki on pitänyt majaa aikaisemmin makuuhuoneessa ja siellä ihan turhanpanttina vaatteiden alle hautautuneena. 

Uusimpina tulokkaina kukkapöydällä on terrakottaruukut ja niiden kukat, jotka olen ostanut kaikki Ikeasta. Myös paperipussissa oleva anopinkieli ja isossa Arabian ruskeassa ruukussa oleva aloevera ovat peräisin Ikeasta. Ne ostin keväällä koulun projektiin (ja vielä elossa!). Kaikki kolme Arabian ruukkua olen löytänyt kirppikseltä ja valkoisessa sekä pienessä ruskeassa Arabiassa olevat kukat on lähtenyt matkaan jonkun viherpeukalon kirppispöydästä. Myös itse ritiläpenkki on 2handiä ja peräisin isiltä. :) 


Tässä oli siis vasta pieni osa uudistunutta olkkariamme ja lisää juttua luvassa pian. Myös eräs mielenkiintoinen DIY-projekti saatiin alulle uudistuneen olkkarin johdosta. 














Translation: FINALLY we did it (after 3 years :D)! Now we have very nice "new" livingroom and I couldn`t be happier. Here is only one part reform and there is lot more to come, so stay tuned!