perjantai 30. joulukuuta 2016

JOULUN JÄLKEEN










Heippa! 

Olen vieläkin vähän joulutunnelmissa, mutta hyvä niin. Joulu nimittäin meni ohi ihan todella nopeasti, ettei edes tajunnut kunnolla sen olevan. Onneksi on nämä välipäivät, niin pystyy vielä jollain tasolla fiilistelemään.

En haluaisi olla mitenkään törkeä, mutta harmittaa kyllä tämän vuoden lahjat. Ja joo joo, olen aikuinen, mutta itselleni joulu on aina ollut se vuoden kohokohta ja odotankin siltä paljon. Itse panostin paljon tänä vuonna jouluun ja lahjoihin ja niiden paketointiin, mutta vastakaikua en kyllä saanut juuri nimeksikään. Sain tosi vähän lahjoja, muutaman sellaisen mitä olin toivonut, mutta valitettavasti myös selllaista tavaraa, jota en ikimaailmassa haluaisi tai tarvitsisi. Aion nämä jutut kyllä laittaa ihan huoletta kiertoon, koska en halua niitä, eivätkä tuota itselleni minkäänlaista iloa. 

Kivoja lahjoja onneksi tuli muutama ja sain mm. Deseniolta julisteita, kaksi kasteluvahtia, Konmari Iloa säkenöivä järjestys -kirjan ja rahaa uuteen pesukoneeseen. Paketeistani keräsin hienoimmat kääreet talteen ja aion käyttää ne askarteluissani vuoden varrella tai viimeistään ensi jouluna.

Kuusi näyttää vielä hyvältä, mutta siihen ei uskalla koskea! :D Uskon että joulu on meillä ainakin vielä loppiaiseen asti, sitten saakin taas aloittaa valmistautumisen seuraavaan jouluun! ;)




//E