keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Mustavalkoinen

Voi voi, kiirettä on pitänyt, enkä ole viikkoon tänne ehtinyt kirjoittaa mitään! Olen viettänyt taas paljon aikaa työpaikalla ja kotona oleminen ja tekeminen on jäänyt tosi vähälle. Olen kuitenkin sentään saanut jotain aikaiseksi, nimittäin olen ollut ahkerasti joka päivä lipaston kimpussa ja se alkaakin olla jo hyvällä mallilla! 
Lipastossa oli tosi rumat harmaan väriset muoviset vetimet, jotka otin pois heti. Vetimiä oli 16 eli yksi pienissä laatikoissa ja 2 isoissa. Vetimien tilalle ajattelin laittaa nupit eli reijät piti laittaa umpeen. Se kävikin kivasti kittaamalla, joka oli tosi helppoa hommaa. Varteenotettavia nuppi vaihtoehtoja löysin ihanasta Amalian olohuone nettikaupasta ja nupit ovatkin vain tilauksen päässä lipastosta. 


Kittausta


Lipastoon halusin mustaa ja valkoista sekä tapettia ja maalia.  Maaleiksi valitsin maalarinvalkoisen Tikkurilan puolihimmeän Helmi- kalustemaalin ja loistavan löytöni Sinellistä, eli mustan! Creallin boardy liitutaulumaalin. (Liitutaulumaalithan ovat yleensä vihreän värisiä (tai ainakin ne joihin olen itse törmännyt.)) Maalasin laatikot 4 kertaa ja seinät ja kannen 2 kertaa eli maalaustyö on kokonaan tehty. Maalausväli valkoisessa maalissa oli 16 tuntia ja mustassa 24 tuntia, joten maalailin kerran päivässä.


Maalattu lipasto






Ihanan tapetin (Lumikide) löysin Tapettitalon sivuilta, mutta en ole vielä päässyt hakemaan sitä, joten tapetoiminen on ihan vaiheessa.Tapettia aion käyttää 4 laatikkoon ulkopuolelle, sekä kaikkien laatikkojen pohjaan sisälle. Tarkoituksena on laittaa liisterillä tapetti kiinni laatikoiden ulkopuolelle.