keskiviikko 7. joulukuuta 2016

DIY JOULUKANLETERI LUUKKU 7: JOULUKORTIT







Kuten edellisinäkin vuosina, tänäkin vuonna olin taas intopiukeana tekemässä joulukortteja jo syyskuussa. :D Kun en niitä ihan silloin kehdannut vielä fiilistellä, niin tässä ne nyt sitten olisivat! Konmaritettua paikat puhtaiksi, päätin että tämän vuoden joulukortit, pakettikortit ja lahjapaketit saavat syntyä jo olemassa olevasta tarvikkeesta. Sitä on tullut vuosien varrella hamstrattua jos jonkinmoista kartonkia, korttipohjaa, lahjapaperia ja koristeita, että ei tarvitse välttämättä ostaa muutamaan seuraavaan vuoteenkaan vielä mitään. ;D 



Tarvikkeet

- Yksipuoleinen korttipohja
- Kuviollista ja mustaa teippiä
- Punaisia tähtiä
- Dymokone
- Sakset
- Liimaa



Tähän en sen kummempaa ohjetta alkanut edes kirjoittamaan, koska on varmasti aika selkeä miten on tehty. Sen verran vinkkaan että Dymokoneella naputellessa kannattaa ensimmäisen kirjaimen eteen ja viimeisen kirjaimen perään tehdä välilyönnit! Glittertähdet olen tehnyt Fiskarsin kuvioleikkurilla glitterpaperista. Korttien toiselle puolelle kirjoitin jouluntoivotuksen koneella ja kortit sujautin punaisiin kirjekuoriin. Vielä pitäisi muistaa ostaa postimerkit ja laittaa kortit matkaan ennen määräpäivää!














Muistutuksena vielä korttien lähetyspäivistä: 

Lähetä kotimaan joulutervehdykset uudella joulun ikimerkillä (arvo 0,90 €) ajoissa, kuitenkin viimeistään 14.12.2016. Jätä kortit kirjelaatikkoon viimeistään klo 24.
Uudella kotimaan ikimerkillä tai 1. luokan postimerkillä (arvo 1,20 €) varustetut joulukortit ehtivät jouluksi, kunhan saat ne postin kyytiin viimeistään keskiviikkona 21.12. 



//E