sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Sunday Funday






























Tää sunnuntai sai nopean käännöksen suunnitelmiin, kun matkalla "kaupunkiin" kuskinoven ikkuna pamahti rikki! Olimme siis menossa leffaan ja syömään, mutta pakkohan sitä oli lähteä takaisin kotiin köröttelemään.
Mutta ojasta allikkoon, päivä muuttuikin oikein mukavaksi ja sitä on vielä jäljellä koko ilta! Lähdimme hakemaan miehelle toista autoa ja kotimatkalla päätin poiketa kirppiksellä, josta löytyikin pari mahtijuttua! Vuhuu, niistä lisää myöhemmin. Kotona sitten todettiin, että KAUAN kypsyneet luumutkin olivat jo valmiita noukittavaksi ja niitä on ihan törkeästi!! Nyt kaikki tutut ja tuttujen tutut pliis tulkaa hakemaan luumuja, ettei mätäne tuonne puihin! 
Nuo kakkoskuvan sarjapöydät sain vihdosta viimein putsattua ja ne olivat tosiaan huima 2€ ostos Porista kirppikseltä. Ja tää kirppisreissuhan tehtiin silloin Jazzien aikaan. :D Mulla on ollut nyt tosi ahkeralla kotikäytöllä nuo Leviksen 501, että pehmenisivät vähän niin sais niistä oivat boyfriendit ihan julkiseen käyttöön. 



Nyt höpinät sikseen! Mies leikkaa nurmikkoa, ite ajattelin lähteä myös ulos hyörimään ja pitäsi vielä saada "vieraitakin" tänään kylään! Joskus paskat jutut voi kääntyä parhain päin, vaikka eihän tässä sunnuntaissa periaatteessa mitään ihmeellistä ole ollutkaan <3 













P.S. HUOMENNA ALKAA LOMA!
























Translation: Sometimes shit happens, but after all it turns good and happy things <3