perjantai 20. kesäkuuta 2014

Arabia Plates































Vielä siltä samaiselta kirppisreissulta löytyi nämä Arabian kauniit keltaiset kukkalautaset. Yritin etsiä lautasten nimeä tai JOTAIN, mutta en löytänyt mitään! :( Osaisiko joku viisaampi auttaa ja tunnistaisi tuon kuvion? Pohjassa tosiaan myös tuo 4-70? 

Mutta joka tapauksessa mielestäni sain nämä aika edullisesti 3€ kappale ja kuusi näitä on yhteensä. Lautaset ovat todella hyvässä kunnossa, ei naarmun naarmua tai mitään. Pesin nämä kertaalleen pesukoneessa, mutta ajattelin että nämä voisi kyllä jatkossa tiskata. Ei ole kuitenkaan suuri vaiva :D 

Ja kuten on aikaisemminkin tullut sanottua, olen vähän heikkona kauniisiin astioihin, varsinkin lautasiin. Nyt kun vielä löytäisi kivoja ruokalautasia, eikä aina noita leivos/leipälautasia niin olisi hieno homma!












P.S. Tämän lautaslöydön esiteltyä miehelle, hän sanoi meillä olevan jo ihan tarpeeksi astioita emmekä tarvitse enää lisää. Minä taasen viisaana tyttönä perustelin ostokseni sillä, että jos meillä on joskus mökki, niin nämä olisivat ihan täydelliset sinne! :D (vaikka käyttöönhän nämä meni samantien :D) 

















Translation: I found some cute Arabia plates in fleamarket. Enyone recognise what the design is? Help!